Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

  • 163 181
  • 434
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 4 187
Ахъм.

Стар, благодаря! Ама много време ходиш, ми се струва. Аз си мисля за 10-15 масажа и после по 1 поддържащ на седмица или 10 дни. А има ли ефект? Намалила ли си трайно обиколките на тялото?




Защо да е дълго време? Аз вече ходя само по - веднъж седмично, един вид поддържащи процедури  Wink. Има ефект да! Благодарение на масаж и режим на хранене, свалих по 8-10 см от обиколките си и почти нямам целулит  Peace!

# 16
  • Мнения: 1 547
 smile3501 Леле, Стар, страхотно!! Браво!! Истински съм впечатлена. Много се надявам и аз да се похваля ако не със същия, то поне със сходен резултат  Mr. Green

Кики, много ти благодаря! Ще го имам предвид, въпреки че ми е ужасно далеч. Просто с току що проходило кърмаче не мога да си позволя да отделя за път 3 часа и в двете посоки  Crazy Но ако имам случай, ще се възползвам!

# 17
  • Мнения: 5 647
Че ти да не би да го питаш?  Mr. Green

лошото е, че работи от вкъщи и трудно ще скрия масажиста  Grinning

Кофти тогава. Иначе може да отидеш в някой салон. И аз знам, че мъжете са по-добри масажисти.  Mr. Green

# 18
  • Мнения: 3 576
Аз преди време ходех на антицелулитен масаж с вендузи, в Люлин е салона, цена около 8лв.
Не мога да кажа дали имаше резултат, по принцип го съчетах с целутрон от който въобще не ми мръднаха обиколките.
На масажа изтраях точно 2 пъти защото си беше бая болезнен, но сега мисля отново да почна да ходя там.
Само се чудя вярно ли е, че не трябва всеки ден да се прави т.к можело да се напукат капилярите???

# 19
  • София
  • Мнения: 6 797
Аз имам масажист много добър приятел на мъжа ми, взима между 15лв на масаж, на мене като на близка ми вземаше само 8. Направих 10 масажа и имаше ефект в см. От бедарата свалих по  1 см,от ханша 1,5, а от талия пак 1. Но аз по-принцип имам малко да свалям, ако имаш много се сваля повече. Каза, че най-много му е сваляла една клиентка 4,5 см на бедро за 10 масажа, но е имала много дебели бедра. По принцип смятах да направя поне 15 масажа, но мъжа ми нещо взе да се дразни... Rolling Eyes та сега проучвам къде в салон да си направя още 10 процедури.
Но ако не ти се губи време е най-добре с масажист, идва във вас, носи си масата,материалите....идва в удобно за тебе време...Ако проявяваш интерес ще ти дам координати. Наистина е много добър, прави масажи на много от най-звестните поп и фолк изпълнители/ки. Wink

А колко време е масажа? И къде работи, че аз съм от Нови Искър и едва ли ще иска да идва до тук Tired

Масажът е около 40 минути. Повярвай ми, първите пъти толкова боли,че ти се струва 2 часа и 40 минути. А иначе, той ходи до Волуек за масажи, мога да го питам дали ще идва до тебе, ако се интересуваш. Не вярвам да е проблем.

Иначе за напукването на кяпилярите, много зависи от кожата. Аз моите ги направих така- първите 3 всеки ден,после ден почивка,още 3,два повичка и другите 4 през ден. През ден си е супер, макар че свикваш всеки ден и ти липсват.

# 20
  • Варна
  • Мнения: 4 818
Аз ходя при масажистката на Star. Heart Eyes Масажира ми се цялото телесо - от върха на пръстите до ушите... Вече имам към 7-8 посещения и забелязвам резултат, макар и бегъл, щото имам адски образувания, добре виждащи се. Но много съм ентусиазирана, може да ми се замъглява съзнанието.  Crazy Жената ме предупреди, че всеки се повлиява различно и е възможно да се усети промяна при повече процедури, затова не се настройвайте, че с десетина масажа ще стане чудо. На нашето тяло ще са му нужни години.  Confused То бяха кифли, шоколади, баници, мазнотия, сладкеши, хавбургери, пица, тъпкане двайс века...
За болезнеността ще кажа, че ако успеете да изтърпите първите 2-3 процедури, после се свиква, не е така болезнено никак, приятно е доста.
Аз се абонирах доживот за масажиране, разкошно е!

# 21
  • Мнения: 2 922
Аз ходя при масажистката на Star.
Е, кажете коя е тази масажистка! Плиииийз!
  bouquet

# 22
Аз ходя на масажи в Изида.тел607-608.Масажиската се казва Ралица и е кинезитерапевт.Цената е 17лв. на цялото тяло-от главата до петите както се казва.Хубавото е че момичето след месец ще има възможност да ходи и по домовете
и сигурно цената ще е по-ниска.
STAR пиши коя е тази масажиска че много ме заинтригува.

# 23
Кажете ми, моля ви се, какви са цените на ръчните антицелулитни масажи.
Искам да подкрепя диетата и пилатеса и с нещо антицелулитно. Много мислих и ме убедиха, че най-добър и траен ефект се постига с ръчните масажи. Вие как мислите? Интересува ме продължителност и цена на масажа, както и място - салон/ определен масажист, от когото сте доволни и с чисто сърце бихте ми препоръчали  Wink Искам да изям малко бой, че за рожденния ми ден да бъда във форма  Sunglasses

И друго: разбрах, че масажът се прави и по ръцете, корема. Как се прави на корема?  Embarassed
И какъв антицелулитен крем да си купя за целта? Психологическата ми граница за цената му е 50 лв. И трябват ли различни кремове, за да се постигне максимално ефективен резултат при различните части на тялото?

Много питам, но не ми е ясно. Благодаря!!


Бих ти препоръчала нещо много по-добро, ефикасно и бързо дава резултати - дермосоник терапията. Представлява вакуумен масаж, като се работи на много високи стойности, които с ръчния антицелулитен масаж е невъзможно да се постигнат. Преди това с ултразвук се нанася антицелулитен гел. Процедурата е около час и цената в пакет е 20лв.
Преди да ми препоръчат тази терапия съм ходила доста време на ръчни антицелулитни масажи и честно да ти кажа ми беше писнало от този бой, а същевременно резултатите бяха минимални. С дермосоника след първите 12 процедури, които направих бях намалила обиколката на бедрата с 4см, а кожата видимо ми се заглади. Сега продължавам да ходя на поддържащи два пъти месечно.
Салона където ходя е в Лозенец, а телефона там е 9620173.

# 24
  • Мнения: 109
Препоръчвам ви салон BEAUTY,не че съм пробвала нещо друго освен масажите там!Масажистката е много добра,казва се Дани,цената на масажа е 12 лева с техен гел,продължителността е около час.Ако платите наведнъж 10 процедури -108 лева.Салона се намира в Захарна Фабрика,срещу търговския център на бул."европа",точно срещу него в уличката нагоре.
Аз ходих направих 10,но сега няма на кой да оставя детето,свалих 2см от бедрата, а и самата масажистка ми каза,че нямам никакъв целулит,а съм просто отпусната Embarassed,ужасно е да го чуеш от непознат!!!!
Но пък ми се ходи,заради масаж на гърба много ме боли,около грижите с малката Sad

# 25
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
И аз да питам за координати на масажистката на Стар.

# 26
  • София
  • Мнения: 6 797
Момичета, искам само да вметна,нали не очаквате всички резултати като на Стар ? Wink Ако имате много за сваляне,да възможно е, но това е след поне 20 масажа + режим на хранене. И пак да кажа, ако имате много за сваляне. Ако имате 2-3 см за сваляне,няма как да свалите 10, колкото и да ви се иска.  Laughing Другото е спорт.
А аз да ви кажа,че вчера се премерих и открих,че още един см го няма. И облещих ей такива  Shocked очи. Всички казват, че процедурите имат остатъчен ефект и след акто ги спреш продължаваш да сваляш, ама това ми се струваше вятър работа. Да, ама не. Потвърждавам, че е вярно! Mr. Green

# 27
  • Мнения: 649
дайте някакви координате на масажист в Бургас. Много се запалих докато ви четох

# 28
  • Мнения: 331
Az си направих една серия от 15 масажа мииналата година, март месец и заедно с режим, който той ми препоръча,  свалих около 8 кг. /от 20/ за 4 седмици. но после се зашеметих от НОВАТА си фигура и спрях да ходя. Масажиста ми работеше в студиото на Душкини на витошка. Взимаше ми май 18 лева, но сме близки и май истинската цена му беше 20 или 22. Сега не работи вече там, но съм много доволна от него. Масажа беше без бой, силен, но не ме е боляло. Напротив, на моменти дори ми беше приятно.  Crazy посъветва ме да не ходя на фитнес, докато траят процедурите, заради мускулните трески, нещо пречело. След масаж ме увиваше в кухненско фолио и ходех с него по един час след масажа. толкова вода изтичаше от мене, че не се учудвам какс валих 8 кг. Тогава се кълнях, че ще продължа с поддържащи процедури, но, както се сещате -  не съм стъпила там. Сега смятам да му звъня пак, ама малко ме е срам Embarassed Ще го питам къде работи сега.

# 29
  • Мнения: 4 187
Координати на масажистката ще изпращам на лични  Wink. Надявам се да не пропусна някой  Grinning.

Момичета, искам само да вметна,нали не очаквате всички резултати като на Стар ? Wink Ако имате много за сваляне,да възможно е, но това е след поне 20 масажа + режим на хранене. И пак да кажа, ако имате много за сваляне. Ако имате 2-3 см за сваляне,няма как да свалите 10, колкото и да ви се иска. Laughing Другото е спорт.


Напълно вярно. Аз бях 10 кг над нормата, нормално е да стопя 10см . Според мен те са по- скоро от режима на хране. Масажа помогна естествено , но преди всичко на целулита, кожата ми е страхотна  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт